Logo Anatomie1  
 

Roerdomplaan 10
3084 NM Rotterdam

Tel. 010-481 11 55
Fax 010 - 210 16 89

streep Buitenaanzivht Anatomie2  
        Anatomie3  
   

Centrum voor Combined Qualitycare

Combined Quality Care is een totaal behandelconcept voor u als patiƫnt, gebaseerd op een intensief samenwerkingsverband tussen orthopedie en fysiotherapie, met als doel het herstel van uw blessure op een optimaal niveau zo efficiƫnt mogelijk te laten verlopen.
Het gehele zorgtraject omtrent schouder, elleboog, knie en enkel verloopt volgens een vaststaande methodiek gebaseerd op feiten uit wetenschappelijk onderzoek en uit praktijkervaring.

Neem bijvoorbeeld een scheuring van de voorste kruisband (voorste kruisbandruptuur), tijdens het sporten of bij een ongeluk. Dit wordt vaak ervaren als een knappend gevoel dat optreedt bij het verdraaien van de knie of het 'door de knie gaan'. Meestal komt u eerst bij een fysiotherapeut terecht die de klachten behandeld. Wanneer dit onvoldoende resultaat heeft, kan de orthopeed de voorste kruisband van uw knie vervangen en daarmee de stabiliteit van de knie verbeteren. Vervolgens gaat de fysiotherapeut weer met u aan de slag voor begeleiding van het herstel.

Anatomie4