Ons team

Samen staan we sterk! Met 6 behandelaars, met elk hun eigen specialismen, staan we voor u klaar om u weer snel op de been te helpen.

Dry Needling

Dry Needling wordt al jaren toegepast binnen de reguliere fysiotherapie. Door middel van een speciale techniek worden spieren aangeprikt en raken op die manier snel en langdurig ontspannen.

Kinderfysiotherapie

Elk kind ontwikkelt zich op zijn eigen manier, maar bij sommige lijkt die ontwikkeling toch anders of langzamer te gaan. De kinderfysiotherapeut is specialist in het signaleren en behandelen van motorische problemen bij kinderen tussen 0 en 18 jaar.

Orthopedisch Manuele therapie

Met name bij nek-, schouder, rug-, kaak- en borstklachten, die hun oorsprong in de nekwervels en wervelkolom hebben, biedt de Orthopedisch Manuele Therapie uitkomst.

Persoonlijke aandacht

Fysiotherapie Roerdomplaan staat voor een aanpak waarin de patiënt centraal staat. Continu proberen wij onze kennis te vergroten in verschillende specialsmen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Sportfysiotherapie

De sportfysiotherapeut houdt rekening met de specifieke eisen van de sport, zoals kracht, coƶrdinatie, energieverbruik en uithoudingsvermogen, en ook met de eisen van de sporter zelf.

Fysiotherapie voor iedereen

In onze modelregeling is vastgelegd wat de patiƫnt en therapeut van elkaar mogen verwachten, om zodoende tot een optimale behandeling te komen voor een spoedig herstel.

Centrum voor Orthopedisch Manuele Therapie

Bij de Orthopedisch Manueel Therapeut kunt u terecht voor de behandeling van veel verschillende klachten. Orthopedisch Manueel Therapie is met name geschikt voor het behandelen van klachten die, naast pijn, samen gaan met het slechter kunnen bewegen van uw gewrichten. Met name bij onderstaande klachten biedt de Orthopedisch Manueel Therapeut uitkomst:

  • Hoofd- en nekpijn, die gepaard gaan met het slecht kunnen bewegen van de wervelkolom;
  • bij nek- en schouderklachten waarbij u uitstraling heeft tot in de armen;
  • klachten hoog in de rug met rib- en borstpijn;
  • u heeft lage rugklachten, eventueel met uitstralende pijn naar de benen;
  • bij bepaalde vormen van duizeligheid, met name wanneer u uw nek beweegt;
  • kaakklachten, eventueel in combinatie met nekklachten.
Orthopedisch Manuele Therapie

Ook bij minder voor de hand liggende kwalen als hernia, whiplash, tintelingen of duizeligheid kan OrthoManuele Geneeskunde verlichting bieden. Dergelijke klachten kunnen namelijk worden veroorzaakt door beknelde zenuwen in de rug door een stand- of bewegingsafwijking van de wervels. Een verkeersongeluk, vertilling, verdraaiing of ongelukkige val kunnen hieraan ten grondslag liggen, maar ook een verkeerde sta- of zithouding of een slecht matras.

Orthopedisch Manuele Therapie