Ons team

Samen staan we sterk! Met 6 behandelaars, met elk hun eigen specialismen, staan we voor u klaar om u weer snel op de been te helpen.

Dry Needling

Dry Needling wordt al jaren toegepast binnen de reguliere fysiotherapie. Door middel van een speciale techniek worden spieren aangeprikt en raken op die manier snel en langdurig ontspannen.

Kinderfysiotherapie

Elk kind ontwikkelt zich op zijn eigen manier, maar bij sommige lijkt die ontwikkeling toch anders of langzamer te gaan. De kinderfysiotherapeut is specialist in het signaleren en behandelen van motorische problemen bij kinderen tussen 0 en 18 jaar.

Orthopedisch Manuele therapie

Met name bij nek-, schouder, rug-, kaak- en borstklachten, die hun oorsprong in de nekwervels en wervelkolom hebben, biedt de Orthopedisch Manuele Therapie uitkomst.

Persoonlijke aandacht

Fysiotherapie Roerdomplaan staat voor een aanpak waarin de patiënt centraal staat. Continu proberen wij onze kennis te vergroten in verschillende specialsmen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Sportfysiotherapie

De sportfysiotherapeut houdt rekening met de specifieke eisen van de sport, zoals kracht, coördinatie, energieverbruik en uithoudingsvermogen, en ook met de eisen van de sporter zelf.

Fysiotherapie voor iedereen

In onze modelregeling is vastgelegd wat de patiënt en therapeut van elkaar mogen verwachten, om zodoende tot een optimale behandeling te komen voor een spoedig herstel.

Tarieven

In onze praktijk gelden de volgende tarieven:

Zitting Fysiotherapie € 30,00
Zitting manuele therapie € 40,00
Screening € 15,00
Intake en onderzoek na screening € 40,00
Toeslag aan huis behandeling € 10,00
Eenmalig consult € 55,00
Rapporten € 60,00
   

Deze tarieven gelden voor cliënten die niet verzekerd zijn voor fysiotherapie, manuele therapie of bekkenfysiotherapie of verzekerd zijn bij een verzekeringsmaatschappij waar wij geen contract mee hebben. Met de meeste verzekeringsmaatschappijen hebben wij een contract afgesloten, o.a. Zilveren Kruis Achmea, VGZ, CZ, DSW, FBTO, Ohra, Menzis, en Agis. U kunt aan uw fysiotherapeut vragen of wij een contract hebben met uw ziektekosten verzekeraar.

Fysiotherapie Roerdomplaan

De tarieven voor particuliere Medische Training zijn:

Intake (incl. fittest) € 26,65
Per keer € 9,00
Per maand (1 training per week) € 28,50
Per maand (2 trainingen per week) € 40,00
Per 3 maanden (1 training per week) € 80,00
Per 3 maanden (2 trainingen per week) € 112,00
Jaarabonnement (te betalen per automatische afschrijving per maand vooraf) € 291,00
   
Fysiotherapie Roerdomplaan