Ons team

Samen staan we sterk! Met 6 behandelaars, met elk hun eigen specialismen, staan we voor u klaar om u weer snel op de been te helpen.

Dry Needling

Dry Needling wordt al jaren toegepast binnen de reguliere fysiotherapie. Door middel van een speciale techniek worden spieren aangeprikt en raken op die manier snel en langdurig ontspannen.

Kinderfysiotherapie

Elk kind ontwikkelt zich op zijn eigen manier, maar bij sommige lijkt die ontwikkeling toch anders of langzamer te gaan. De kinderfysiotherapeut is specialist in het signaleren en behandelen van motorische problemen bij kinderen tussen 0 en 18 jaar.

Orthopedisch Manuele therapie

Met name bij nek-, schouder, rug-, kaak- en borstklachten, die hun oorsprong in de nekwervels en wervelkolom hebben, biedt de Orthopedisch Manuele Therapie uitkomst.

Persoonlijke aandacht

Fysiotherapie Roerdomplaan staat voor een aanpak waarin de patiënt centraal staat. Continu proberen wij onze kennis te vergroten in verschillende specialsmen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Sportfysiotherapie

De sportfysiotherapeut houdt rekening met de specifieke eisen van de sport, zoals kracht, coördinatie, energieverbruik en uithoudingsvermogen, en ook met de eisen van de sporter zelf.

Fysiotherapie voor iedereen

In onze modelregeling is vastgelegd wat de patiënt en therapeut van elkaar mogen verwachten, om zodoende tot een optimale behandeling te komen voor een spoedig herstel.

Centrum voor Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie richt zich op het begeleiden van een sporter tijdens een blessure met als doel om weer op het oude niveau van voor de blessure terug te komen. Fysiotherapie/revalidatie staat voor het geheel van medische, sociale en mentale maatregelen die tot doel hebben de validiteit van de patiënt/sporter zodanig te herstellen dat optimale beoefening van werk en/of sport weer mogelijk wordt. Daarbij houdt de sportfysiotherapeut rekening met de specifieke eisen van de sport, zoals kracht, coördinatie, energieverbruik en uithoudingsvermogen, en ook met de eisen van de sporter zelf.

Sportfysiotherapie

Blessure

De sportfysiotherapeut richt zich met name op aandoeningen van bindweefsel, spieren, banden en kapsels van het bewegingsapparaat. Ook de beïnvloeding van het herstel van botten (na fracturen of operaties) behoort tot het werkterrein van de sportfysiotherapeut. Het is van groot belang het aangedane weefsel op de juiste wijze en op het juiste moment een prikkel aan te bieden die kan leiden tot een optimaal herstel. Dit het liefst via de natuurlijke weg. Eventueel in combinatie met andere medische zorg en disciplines (medicatie, operatief ingrijpen etc).

Sportfysiotherapie