Ons team

Samen staan we sterk! Met 6 behandelaars, met elk hun eigen specialismen, staan we voor u klaar om u weer snel op de been te helpen.

Dry Needling

Dry Needling wordt al jaren toegepast binnen de reguliere fysiotherapie. Door middel van een speciale techniek worden spieren aangeprikt en raken op die manier snel en langdurig ontspannen.

Kinderfysiotherapie

Elk kind ontwikkelt zich op zijn eigen manier, maar bij sommige lijkt die ontwikkeling toch anders of langzamer te gaan. De kinderfysiotherapeut is specialist in het signaleren en behandelen van motorische problemen bij kinderen tussen 0 en 18 jaar.

Orthopedisch Manuele therapie

Met name bij nek-, schouder, rug-, kaak- en borstklachten, die hun oorsprong in de nekwervels en wervelkolom hebben, biedt de Orthopedisch Manuele Therapie uitkomst.

Persoonlijke aandacht

Fysiotherapie Roerdomplaan staat voor een aanpak waarin de patiënt centraal staat. Continu proberen wij onze kennis te vergroten in verschillende specialsmen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Sportfysiotherapie

De sportfysiotherapeut houdt rekening met de specifieke eisen van de sport, zoals kracht, coƶrdinatie, energieverbruik en uithoudingsvermogen, en ook met de eisen van de sporter zelf.

Fysiotherapie voor iedereen

In onze modelregeling is vastgelegd wat de patiƫnt en therapeut van elkaar mogen verwachten, om zodoende tot een optimale behandeling te komen voor een spoedig herstel.

Ons Team

Ons team bestaat uit zes fysiotherapeuten vanuit verschillende disciplines. Hieronder vindt u de leden van ons team, met directe emailadressen en telefoonummers.

Ron Aalberse

Fysiotherapeut, Orthopedisch Manueel Therapeut, Dry Needling Therapeut
Tel.: 010 - 210 2369

Email

Wout van de Heuvel

Fysiotherapeut, COPD- en Claudicatio Training
Tel.: 010 - 410 0033

Email

Nynke Winkelman

Kinderfysiotherapeut
Tel.: 010 - 210 1374

Email

Dennis Roosenburg

Fysiotherapeut, Orthopedisch Manueel Therapeut, Sportfysiotherapeut, Dry Needling Therapeut
Tel.: 010 - 210 1375

Email

Jilles in 't Veld

Fysiotherapeut, Orthopedisch Manueeltherapeut, Dry Needling Therapeut
Tel.: 010 - 210 2442

Email

Fanny van Maanen

Fysiotherapeute, Master Orthopedisch Manueel Therapeut i.o, Dry Needling Therapeut
Tel.: 010 - 410 39 26

Email