Adresgegevens
Bezoekadres

Roerdomplaan 10
3084 NM Rotterdam


Algemeen telefoonnummer

010 - 481 11 55


Fax

010 - 210 16 89


Algemeen emailadres

Openingstijden

Maandag: 07:30 - 19:00
Dinsdag: 07:30 - 21:00
Woensdag: 07:30 - 21:00
Donderdag: 07:30 - 20:00
Vrijdag: 07:30 - 18:00

Dennis Roosenburg

Fysiotherapeut, Orthopedisch Manueel Therapeut, Sportfysiotherapeut, Dry Needling Therapeut

Ik ben Dennis Roosenburg en ik ben sportfysiotherapeut en manueeltherapeut op de Roerdomplaan. Ik help u graag in het verminderen, dan wel wegnemen van uw lichamelijke klachten die u eventueel belemmeren in uw dagelijkse activiteiten, sport of werk.

Na afgestudeerd te zijn in 2001 ben ik parttime gaan werken in een particuliere praktijk in hartje Rotterdam en in het Ikazia Ziekenhuis. Uiteindelijk ben ik fulltime in het Ikazia Ziekenhuis gaan werken en heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van sportfysiotherapie en hebben wij vanuit het ziekenhuis een voorste kruisband revalidatienetwerk opgericht.

Image

Als tussendoortje heb ik een sabbatical genomen en ben ik als fysiotherapeut gaan werken op het waanzinnig fijne en mooie eiland Bonaire, maar in Rotterdam ligt mijn hart.

Na het afronden van de masterstudie sportfysiotherapie was ik toe aan een nieuwe uitdaging en die heb ik gevonden op de Roerdomplaan, waar ik in 2010 ben gaan werken en in 2012 ben toegetreden tot maatschapslid van de praktijk.

Na deze stap wilde ik meer kennis en technieken voorhanden hebben om cliënten de optimale zorg te bieden. Daarop ben ik de master Orthopedische Manuele Therapie (OMT) gaan volgen aan de Hogeschool Utrecht, waardoor mijn passie voor het vak alleen maar groter is geworden.

Ook dry needling behoort tot de tools die ik kan inzetten bij het behandelen van mensen.

Deze methode is een onderdeel van een normale fysiotherapie behandeling. Indien u aanvullend verzekerd bent, vallen in principe ook de kosten voor dry needling hieronder.

Image